Kunststofdkbedekkingen

 

 

Dak- en geveltechniek

Als specialist op het gebied van dak- en geveltechniek verzorgen wij zowel de levering als de montage van materialen voor uw dak en/of gevel. Naast de dakbedekking kunt hierbij denken ook aan de isolatie, bevestigingsmaterialen of bijvoorbeeld de tegels voor uw dakterras.

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. 0342-442466 of 0653360453

 

Duizendpoot zorgt voor gevels en daken
Van alle markten is hij thuis. Of het nu gaat om een lekkage, het vernieuwen van het dakbeschot of het verwijderen van boomtakken die het dak ontwrichten, hij doet het allemaal. En goed ook. De duizendpoot op het dak is de heer C.Fraanje uit Kootwijkerbroek
Fraanje gaat met zijn tijd mee. Naast dakpannen en leien is hij ook in de weer met kunststofdakbedekking. Veel mensen denken bij kunststof aan plastic. Maar dat klopt niet. Fraanje: “”Kunststof is een verzamelnaam voor vele soorten producten. Bij dakbedekking gaat het erom dat kunststof milieuvriendelijk is. Het is namelijk makkelijker recyclebaar en zeer duurzaam”” Een ander voordeel van kunststof is dat het rekbaar is. Bij warm weer krimpt het. Fraanje heeft gespecialiseerde apparatuur in huis om daken van kunststof te voorzien.
Ook gevels kunnen door Fraanje onderhanden genomen worden. Zo kan hij ze impregneren, waardoor er geen vocht meer het huis binnen komt. Raamkozijnen behoren ook tot zijn taken pakket. “Aansluitingen van kozijnen op de gevel geven vaak lekkages. Soms is het echter niet duidelijk op welke plaats het lek zit. We bootsen dan gewoon de natuur na: met een tuinslang spuiten we het kozijn nat. Het lek zien we dan vanzelf “ De duizendpoot kan nog veel meer. Zo zaagt hij grote takken weg als ze te zwaar op een dak rusten. Tevens is Hij timmerman, zodat niet alleen het dak, maar ook het dakbeschot door hem kan worden vervangen.
Verder onderhoudt en installeert Fraanje dakgoten. Het lood- en zink werk voor schoorstenen en dakkapellen levert en installeert de duizendpoot ook.
Een zeer bijzondere service is het uitvoeren van aanpassingen voor gehandicapten: Beugels in toilet of badkamer, verhoogde toiletpotten of douchezitjes, Fraanje plaatst het allemaal.
Waardering
Fraanje is naar zijn klanten altijd eerlijk en geeft ze een gedegen advies. “ Vaak willen mensen hun dak vervangen, omdat anderen tegen hen hebben gezegd dat-ie niet goed meer is”, stelt de duizendpoot. “ Vaak kan echter door een kleine reparatie een grote investering voorkomen worden. Dat zeggen we tegen de mensen. Daarnaast vragen we altijd of men plannen heeft om te verhuizen. Als dat zo is, heeft het weinig zin om een dak volledig te laten vervangen. Mensen waarderen deze eerlijkheid ontzettend. “
C.Fraanje
Dak & Geveltechniek
Kootwijkerbroek
Tel Nr. 0342-442466 of 0653360453 & 0617420583